Szuper baba-mama programokkal indul az ősz

Szuper baba-mama programokkal indul az ősz

posted in: blog | 0

Az elmúlt hetekben, a nagy nyári hőségre való tekintettel, szó szerint kidőltünk Dórival. Igyekeztünk vízparton tölteni a perzselően forró napokat. Most, hogy kellemes az idő, sok-sok mindenről lehet írni és beszámolni. Izgatottan várjuk szeptember első hétvégéit, ugyanis mindkét nap igazi csajos hétvége lesz.Az ősz első hétvégéin remek baba-mama programokkal találkozhatunk a fővárosban.

Baba-Expo szeptember 6

Tavaly még Dórival a pocimban voltunk Ani barátnőmmel az őszi, Babamama Expón, idén már Ani is kismamaként jön válogatni a vásárra. Elsősorban hordozót szeretnék találni, remélem lesz is. Tavaly volt bőven kínálat, igaz akkor a Budapest Arénában voltunk, az egy másik rendezvény, de gondolom itt is lesz miből válogatni.

Helyszín: Syma csarnok
Belépő: 900 Ft (de számos standnál levásárolható)
Kínálat: Személyes tapasztalatom erről a vásárról nincs, de elvileg minden, ami baba felszerelés, ruha, eszköz megtalálható, a kismama cuccokon kívül.
Bővebb infó

Ginger Brownie workshop szeptember 6

Gyereksarok és workshopok a Ginger Brownie csapatával. Felhők, hőlégballonok, egy illatos titkos kert, puha pázsit, zsizsegő falevelek, a gyermekkor szabadsága. Mindezek inspirálják a fiatal tervezőt, Beke Lucát, a Ginger Brownie ruhák alkotóját. Nagypapájának mértani pontossággal megtervezett fűszernövény ágyásokkal tűzdelt varázslatos kertje és a gyermekkorból vissza- visszatérő emlékek sokasága mind jelen van egy-egy új darab létrejöttében.

Ginger Brownie workshopok 11:00 – 17:00 között:

előre nyomott hamsa-s póló festés: 3500 Ft
vászontáska dekorálása különböző technikákkal, pecsételéssel: 2000 Ft
pamut póló dekorálása különböző technikákkal, pecsételéssel: 3000 Ft
előre megvarrt, derekánál húzott kislány szoknya dekorálása különböző technikákkal, pecsételéssel: 4000 Ft
párnahuzat dekorálása különböző technikákkal, pecsételéssel: 4500 Ft (belső párnával együtt)

Egy- egy foglalkozás ideje 1- 1,5 óra, időpont foglalása ajánlott. A jegyárban a foglalkozás költsége, az alapanyagok és egy nagy pohár limonádé, málnaszörp vagy almafröccs szerepel.
Helyszín: Tesla.kult Kazinczy utca 21, Budapest, 1075
Bővebben

Pici Piac szeptember 13

Ez a második rendezvény, több mint hetven kiállítóval, programokkal. Design vásár kifejezetten baba holmikkal. Alig várom, hogy testközelből is megnézhessem a kedvenceimet! Nem is tudom felsorolni ki mindenki lesz ott. A szervezők letölthető kuponfüzettel is készültek, ezt itt lehet kinyomtatni.

Helyszín: Budapest, Király utca 8-10
Belépő: ingyenes
Kínálat: design vásár
Bővebb infó