Csodálatos érzés volt látni és átélni azt a pillanatot, amikor összeálltak az első Pink&Pastel kollekció darabjai. Mint amikor a kusza, vibráló gondolatok egyszer csak lecsöndesednek, és minden világossá válik. Hetekig csak ültem a rengeteg színes filc fölött és vártam. Vártam és vártam. Megannyi terv, álom és próba után, szép lassan egymásra találtak a színek, és összeálltak a koszorúk. Hosszú út volt, és még hosszabb a folytatás.

Inspiráció

Dóri lányom mosolya, kacaja hatalmas szeretete a legnagyobb inspirációs erő. Minden virágban ott van az a boldogság, amit átélünk mióta az életünk része lett kislányunk. Azt szeretném, ha te is épp olyan boldog lennél, amikor kislányod Pink&Pastel virágkoronát visel, mint amennyire határtalanul boldogok mi vagyunk.

Mi is az a Pink & Pastel virágkorona?

Virágos hajpánt, virágkorona, virágkoszorú, baba hajpánt akárhogy is fogalmazunk, mind-mind egy egy hangulat, élmény kifejezője. Ha már Dóri nagyobb lesz, bizonyára majd ő választja ki a kedvéhez éppen passzoló virágos hajpántot. Addig is, gyűjtjük az élményeket, hogy még több kollekció születhessen.

Pink & Pastel virágkorona

Az első virágkorona a Dora’s Dream letisztult, hófehér és törtfehér filc virágokból áll, persze az elmaradhatatlan arany levélkékkel. Ahogy haladt az idő úgy lettek egyre színesebbek és vagányabbak a virágos hajpánt kollekciók. Mert hajpántot hordani vagány dolog, és mindenki szereti, kislányok, nagylányok egyaránt.  Sőt, egyre nagyobb teret hódit, már nemcsak a babák körében. Nem titkolt célom, egy kifejezetten fesztiválokra tervezett virágkorona kollekció, de ez még odébb van.

Visszatérve az eddig elérhető Pink & Pastel virágos hajpánt kollekcióra, a Dora’s Dream után jött sorban a Pink&Pastel a pasztelles, rózsaszín filc virágokkal, majd a Passion Fruit virágkoszorú, mely friss narancsos, kicsit harsány citromsárga, visszafogott barnával ötvözve.

A cseresznye beérésével egyidőben megszületett a Sweet Cherry virágos hajpánt kollekció. Élénk piros, mályva, és egy leheletnyi babarózsaszín egyvelegével. Az egyre karakteresebb színvilág magával hozta a bátrabb színválasztást, így alkottam meg a Purple Rain baba hajpánt kollekciót. Amikor a színek összeálltak, beugrott Prince dala, melyről végülis a nevét kapta ez a virágkoszorú.

Jelenleg az eddig elérhető virágos hajpánt kollekciók legfrissebb darabja a vagány türkizkékkel és szürkével hódító Blue Rocket kollekció.

De nincs vége, az álmok és tervek útján nincs megállás. Újabb és újabb élénk, virágos terveket szövögetek. Hála Dórinak!

Timi & Dóri